Bine ai venit e-saloane.ro
e-saloane.ro Intra in cont            e-saloane.ro Cont nou            Conecteaza-te cu facebook
Articole - Ce este masajul erotic tantric ?
Adauga salon gratuit pe e-saloane.ro
Autentificare
User
Parola
Am uitat parola | Creeaza cont
Prima pagina » Articole » »
Ce este masajul erotic tantric ?
Ce este masajul erotic tantric ?Data Data 3160 vizualizari


Ce este masajul erotic tantric ?

Ce este masajul erotic tantric ?

Masajul erotic tantric are la baza nevoia profunda de atingere si interacțiune umană la toate nivele: fizic, social, afectiv - emotional, mental - intelectual si spiritual.
 
In tradiția tantrica exista o categorisire a corpului uman in trei centri divini denumiti tan t'ieni astfel:

- tan t'ien inferior localizat in partea pelviana a abdomenului; aici se păstrează si se creează energia noastră sexuală, vitalitatea si puterea.

- tan t'ien mijlociu cuprinde centrul pieptului,partea superioară a abdomenului si cea inferioară a toracelui ; acesta zona stocheaza si regenereaza pasiunea, curajul si puterea de comunicare, iubirea.

- tan t'ienul superior situat in regiunea creierului mijlociu; aici se afla constiinta spirituala,inteligenta,intuitia superioară.
 

Pentru tantrici, nu exista separare între toate cele trei nivele ale fiintei umane iar armonia acestor aspecte este esentiala pentru sănătate; conflictul dintre ele, manifestandu-se ca boala. Scopul,calea si cautarile practicii sexuale pe calea principiului tantric este integrarea tuturor aspectelor funcțiilor constiintei ,a corpului fizic pentru ca noi sa actionam ca o fiinta unificata traind astfel o stare de extaz si plăcere la toate nivele fiintei dincolo chiar de corpul fizic.

Masajul erotic tantric este denumit erotic pentru ca energia fundamentala cu care se lucrează in timpul masajului erotic este energia sexuală, care ne parcurge corpul sub forma de energie yin, feminină, rece,receptiva, pasiva, indreptata spre interior si energie yang, masculina, fierbinte, emisiva, indreptata spre exterior.
 
Tantrismul a condus la intelegerea faptului ca existența nu se poate sustrage dualitatii acestor doua forte cosmice, opuse,complementare, ele fiind componentele oricărui aspect al existentei, jocul lor relativ cauzând noi evoluții iar armonia lor, liniștea deplina.
 

Pentru înțelegerea întregului potențial al masajului erotic tantric este esențial sa cunoaștem notiunea de câmp energetic care strabate întregul corp sub forma de canale energetice sau meridiane .Prin deblocarea acestor meridiane cu ajutorul masajului tantric erotic se poate elibera energia sexuală care se poate astfel difuza in întregul corp, aducând plăcere, orgasm la nivelul întregului corp.În cursul circulației ei prin corp, energia sexuală este transformată in alte tipuri de energie: afectiva, mentala, și ca ultim scop în energie spirituala.
 

Ca si efecte imediate sau gradate- obținute in timp mentionam:

- relaxarea profunda la toate nivelele ființei si fizic, afectiv, mental,spiritual;

- obținerea unui control foarte bun al energiei sexuale ceea ce va duce la performanțe suficient de satisfacatoare pentru partener;

- ameliorarea gradata a ejacularii precoce( metode si tehnici ajutatoare);

- folosirea energiei erotice ca si forța tamaduitoare(tehnici pentru a face aceasta energie mai ușor de descoperit in noi);

- alchimizarea impulsului sexual si transformarea energiei sexuale in sentimente amplificate de iubire, inteligenta, chiar genialitate, intuiție, perceprea frumuseții înconjurătoare, chiar aspirație de a transforma in bine viața,dorința de a crea propriul destin si de a-l direcționa la propria voința si nu a altora,dorința de a ieși din subconstientul colectiv,așa cum mai este denumit in tradiția populară toți o apa si un pământ.

- amplificarea energiei sexuale si forța de a o controla va determina o putere extraordinara in fiinta noastră, încredere in propriile capacitati de a ne schimba așa cum dorim viața, optimism, buna dispoziție,bucurie, fericire. 

-deblocarea canalelor energetice si difuzarea energiei sexuale in întreg corpul fizic si energetic ceea ce va duce la un orgasm de tip imploziv,total opus unei descărcări obisnuite;

- reformularea experientei sexuale : mulți oameni abordeaza relațiile sexuale conform unor asteptari ce își au originea in experiențele anterioare proprii sau preluare din filme, cărți, fantezie.
 
De cele mai multe ori lipsa de timp,a entuzismului si apariția obisnuintei fac din actul sexual ceva peste care vrei sa sa treci cât mai repede,dispare frenezia inceputului si în cel mai bun caz el satisface necesitatea unei ejaculari rapide care lasa in urmă cei doi parteneri frustrați ,nesatisfacuți cu nostalgia unei dorințe de implinire undeva, cândva,cu sentimentul de regret ca ceva s-a pierdut si lipseste cu desavarsire.
 
Rolul tantrismului este de a găsi pacea si relaxarea interioară, contemplarea calma a bucuriei suisurilor si coborasurilor sexuale și la impartasirea cu partenerul a acestei bucurii reciproce. Ei rafineaza mai departe acest simțământ prin circularea energiei libere între parteneri care va avea ca efect o stare prelungita de extaz sexual,înaltă exaltare.

Implicatiile reformularii sexuale are un impact asupra schimbării conceptului sexualitatii obisnuite prin mutarea concentrarii de la abandonul animalic al unei ejaculari necontrolate care risipeste întreaga energie, spre observarea cu blandețe a deplasarii,a curgerii energiei sexuale prin corp.
 
Astfel, un alt scop al masajului erotic tantric este a arata cum sa simtim curgerea propriei energii sexuale, învățănd sa fim constienti de ea, sa controlam creșterea si descresterea excitarii fiind pregătiți pentru o mai plină experiența extazianta in timpul actului sexual cu persoana iubita.

Aceasta este teoria acestui masaj erotic tantric insa practica cântăreste tone de teorie, spunea un intelept.
 
Va așteptăm cu drag sa experimentati TAO MASSAGE.


Voteaza articolul

Nota 2.7/5 (319 voturi)
Articole »
Sursa: www.e-saloane.ro

Citit de: 3160 utilizatori

Data 03 Dec 2012 Data 3160 vizualizari

Mai multe despre
Comentarii Adauga comentariu

Alte articole din categoria
Ce este masajul erotic tantric ?
Cand spui Extensii de par, spui BELHER!
Ce este masajul erotic tantric ?
Beauty One a lansat in Romania label.m Diamond Dust
Ce este masajul erotic tantric ?
Revolutie in slabirea profesionala: Eximia HR77 Platinum
Ce este masajul erotic tantric ?
Beauty One lanseaza cele mai eficiente echipamente estetice la nivel mondial


Categorii articole
DERMOPIGMENTARE (8)
» DERMOPIGMENTARE

CAUTA SALON IN ORASUL TAU

Categorie:

Oras:
e-saloane.ro - Ghidul frumusetii tale