Bine ai venit e-saloane.ro
e-saloane.ro Intra in cont            e-saloane.ro Cont nou            Conecteaza-te cu facebook
Articole - Fondatorul Pevonia Botanica – vizita in Romania
Adauga salon gratuit pe e-saloane.ro
Autentificare
User
Parola
Am uitat parola | Creeaza cont
Prima pagina » Articole » »
Fondatorul Pevonia Botanica – vizita in Romania
Fondatorul Pevonia Botanica – vizita in RomaniaData Data 2816 vizualizari


Fondatorul Pevonia Botanica – vizita in Romania

Fondatorul Pevonia Botanica – vizita in Romania

Fondatorul Pevonia Botanica, cel mai apreciat brand exclusivist pentru SPA din lume, s-a aflat in vizita in Romania cu ocazia training-ului organizat pentru angajatii Beauty One si clientii Pevonia, precum si pentru a discuta cu noii colaboratori.
 
Brandul Pevonia Botanica este rodul muncii de peste 20 de ani a lui Philippe si Sylvie Hennessy si a intrat de curand in portofoliul Beauty One, incepand cu luna mai a anului 2011. Utilizat in cele mai luxoase SPA-uri si hoteluri din peste 100 de tari, brand-ul preferat al vedetelor de la Hollywood a devenit foarte apreciat si in randul centrelor SPA din Romania.
 
Dupa ce a cunoscut echipa Beauty One, Phillipe Hennessy a fost invitat sa viziteze cateva dintre centrele de prestigiu unde sunt folosite produsele Pevonia Botanica. Aici s-a bucurat de un tratament special, fiind intampinat cu caldura de managerii acestora, respectiv Ada Chirap de la Orhideea Spa, Crina Turcanu de la Sunshine Club Luxury Spa si Luciana Stanciu de la Eden Spa.
 
Cu aceasta ocazie, a avut loc si un training sustinut de catre renumitul trainer international Pevonia Botanica, Tino Lerma din SUA. Acesta a vorbit trainerilor Beauty One, cat si clientilor Pevonia Botanica, despre ingredientele si calitatile deosebite ale produselor si tratamentelor Pevonia, ce anume le diferentiaza si cum ar trebui sa fie folosite pentru a obtine rezultatele extraordinare, in scopul carora au fost create.
 
Dupa succesul de care s-a bucurat acest training, Beauty One pregateste impreuna cu trainerul international Pevonia,Tino Lerma si apreciatul doctor estetician Christian Jurist din SUA, un program intens de specializare. Seminariile si cursurile vor incepe chiar din toamna anului 2012, iar beneficiarii vor fi cei mai fideli clienti Pevonia Botanica.
Te-ar putea interesa si:

Masoneria
7 curiozitati despre creier


Voteaza articolul

Nota 2.78/5 (330 voturi)
Articole »
Sursa: www.e-saloane.ro

Citit de: 2816 utilizatori

Data 27 Mar 2012 Data 2816 vizualizari

Mai multe despre
Comentarii Adauga comentariuCategorii articole
DERMOPIGMENTARE (8)
» DERMOPIGMENTARE

CAUTA SALON IN ORASUL TAU

Categorie:

Oras:
e-saloane.ro - Ghidul frumusetii tale