Bine ai venit e-saloane.ro
e-saloane.ro Intra in cont            e-saloane.ro Cont nou            Conecteaza-te cu facebook
Articole - Masoneria
Adauga salon gratuit pe e-saloane.ro
Autentificare
User
Parola
Am uitat parola | Creeaza cont
Prima pagina » Articole » »
Masoneria
MasoneriaData Data 8208 vizualizari


Masoneria

Masoneria

Masoneria este una din cele mai vechi organizatii,existenta si astazi. Foi de papirus gasite in 1888 cu prilejul sapaturilor arheologice in Desertul Libian, descriu intalniri secrete ale unor astfel de corporatii cu 2000 de ani i.HR.Ele participase-ra la construirea templului lui Solomon si aveau cam aceeasi functie cu a sindicatelor de astazi, dar cultivau traditia mistica inca de atunci. Ca tel al masoneriei era declarata transformarea interioara prin desavarsirea sppirituala a omului in veneratie fata de Dumnezeu.P entru ca masonii erau de religii diferite, acest dumnezeu era numit "Marele Faurar universal".Alte indicatii se afla in scrierile necrologice din Egipt, Zeul Toth fiind considerat odinioara Marele Maestru.

Aceasta denumire corespunde celei de conducator suprem.Pentru a comunica,masonii foloseau simboluri,alegorii si rituri (limbajul secret prin simboluri ca piramidele,folosirea numerelor 3,7,13,33, pe steme , embleme, iar in zilele noastre insemne si nume de firme). Cel mai important simbol al multor organizatii , inclusiv al masoneriei a fost sortul. Foarte simplu si murdar la inceput, acesta a fost inlocuit de "preotimea lui MELCHISEDEK) in jurul anului 2200 iHR cu o blanita alba de miel si este inca si astazi folosita. Dupa vechea traditie, zeii Egiptului antic zburau in mici nave divine (Ozn-uri) si erau reprezentati in picturile din temple purtand sorturi.

Mai tarziu si preotii purtau sort, ca semn al devotamentului fata de "zeii zburatori" si al autoritatii in fata poporului ca reprezentanti ai zeilor.inca din anul 3400 iHR membrii Fratiei Sarpelui purtau sorturi pentru a-si arata supunerea fata de zei.Se pune la indoiala faptul ca aceasta intrebuintare originala ar fi cunoscuta celor din straturile inferioare ale lojilor izolate.Inainte de 1307 Cavalerii Templieri, Cavalerii Ioaniti si in parte chiar cei din ordinul cavalerilor germani erau organizatiile conducatoare din spatele cruciadelor impotriva musulmanilor.Desi aceste ordine se dusmaneau unele pe altele , au luptat totusi impreuna pentru crestinism. Cu toate acestea Templierii nu au nici o legatura cu "gradele templiere ale francmasoneriei" Masoneria a introdus aceste grade doar din motivul ca ordinul templier era un ordin secret.

MASONERIA VENEREAZA PE LUCIFER.
Majoritatea articolelor despre Francmasonerie (masonerie) se bazeaza pe texte preluate din cartile masonice, publicate de „Masonic Publishing Companies”, aproape toate fiind la inceput tinute secrete. In continuare am comparat invataturile masonice cu cele biblice, dupa cum este scris la I Ioan 4:1: ”Iubitilor, nu dati crezare oricarui duh, ci cercati duhurile daca sunt de la Dumnezeu, fiidca multi prooroci mincinosi au iesit in lume.” Deci orice invatatura neconforma cu Biblia este de la un fals profet.

Doua lucruri trebuie avute in vedere despre Masonerie:

1) Masonii Superiori ii mint pe ceilalti colegi care "merita sa fie mintiti"

2) 95% dintre masoni sunt indusi in eroare.

Iata ce scrie Carl Claudy: "Taie carapacea exterioara si afla un inteles. Taie acel inteles si gasesti altul; daca sapi indeajuns, poti gasi o a III- a invatatura, o a IV- a sau cine stie cate altele?". De asemenea nu trebuie uitat ce spune si Albert Pike [p.624, teachings of the 28-th Degree, Morals & Dogma] :"Masoneria este identica cu misterele stravechi", ceea ce inseamna ca toate invataturile lor sunt preluate din religiile pagane, satanice, stravechi. Cat despre Hristos, El este considerat de masoni ca fiind un „zeu inferior”. De altfel numele Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos nu este pomenit nicaieri de masoni, dupa cum va rezulta si din celle ce urmeaza.

Lucifer slavit ca fiind purtatorul de lumina al masonilor [Albert Pike, Morals and Dogma of Ancient and Accepted Scottish Rite of Freemasonery, p.321, 19-th Degree of Grand Pontiff]

Inca de la initierea in primul grad, masonul este grabit " sa caute Lumina"! Masonul obisnuit afirma in continuare ca este in cautarea Luminii si ca isi va petrece intreaga viata urmand Lumina. S-ar deduce ca "Lumina" este Dumnezeu, dar Albert Pike afirma ca Lucifer este Purtatorul Luminii in Masonerie. Concluzia este evidenta. Tot el afirma in aceeasi carte ca: "Apocalipsa este, pentru cei ce au primit al XIX-lea grad; apartine acelei Credinte Sublime care aspira numai la Dumnezeu, si care dispretuieste splendorile si lucrurile lui Lucifer." Deoarece unele fraze contin termeni deosebiti, l-am rugat pe fostul Iluminist satanist Doc Marquis sa ne lamureasca.

La inceput Pike identifica Apocalipsa cu cea scrisa de Sfantul Apostol Ioan. Apoi afirma ca alte carti (Sephar Yezirah si Sohar) apartinand altor religii sunt inspirate in aceeasi maniera. Prin urmare, fiindca aceste carti din urma nu sunt crestine, Pike afirma ca nici ceea ce se scrie in Revelatie nu are importanta pentru ca ele apartin unui Dumnezeu care uraste pe Satan si este normal ca acestea sa dispretuiasca "splendorile si lucrurile lui Lucifer".

Apoi Pike afirma ca aceste 3 carti sunt " intruchiparea completa a Ocultismului". [Ibid]. Se deduce ca Pike il considera pe Dumnezeu ca fiind opusul dar egalul lui Satan, exact cum cred si invata toti Ocultistii.

In al doilea rand, conform lui Doc Marquis, Pike afirma ca pana la gradul 18 inclusiv, Masonii Il socoteau pe Dumnezeu ca fiind Puratatorul Luminii, dar incepand cu gradul 19 li se dau noi informatii. Aceasta fraza este conforma cu atitudinea Fratiei Invizibile care inseala ceilalti membri, intentionat, pana cand acestia sunt pregatiti sa suporte adevarul. Iata care este adevarul: Masoneria idolatrizeaza pe Lucifer.

Chiar pe coperta cartii " Morals and Dogma", sub sigiliul lui Dumnezeu, Pike scrie o fraza in Latina care se dovedeste a fi in totalitate satanica. O simpla privire a acestei fraze ar alerta pe orice satanist de continutul cartii - care este satanic - intelegand imediat ca si Francmasoneria este satanica .

„Deus Meumque Jus = God and my right”

Doc Marquis sustine ca aceasta afirmatie este una obisnuita in randul satanistilor. Are doua intelesuri, unul in cadrul celuilalt. Primul ar fi ca Francmasoneria poate conta pe dumnezeul lor pentru a le face dreptate. Al doilea, fiindca dumnezeul Francmasoneriei este Lucifer. Masonii "folosesc metode oculte", pentru a dobandi drepturi si dreptate. Marquis spune ca fraza este foarte puternica si des folosita in randul satanistilor.Voteaza articolul

Nota 2.74/5 (444 voturi)
Articole »
Sursa: e-saloane.ro

Citit de: 8208 utilizatori

Data 14 Aug 2007 Data 8208 vizualizari

Mai multe despre
Comentarii Adauga comentariuCategorii articole
DERMOPIGMENTARE (8)
» DERMOPIGMENTARE

CAUTA SALON IN ORASUL TAU

Categorie:

Oras:
e-saloane.ro - Ghidul frumusetii tale