Bine ai venit e-saloane.ro
e-saloane.ro Intra in cont            e-saloane.ro Cont nou            Conecteaza-te cu facebook
Articole - Poti spune STOP VARICELOR si VENELOR SPARTE inestetice! Cum pot preveni hairstilistii si in general angajatii saloanelor din Romania aparitia venelor sparte pe picior sau cum pot opri avansarea venelor sparte catre boala varicoasa?
Adauga salon gratuit pe e-saloane.ro
Autentificare
User
Parola
Am uitat parola | Creeaza cont
Prima pagina » Articole » »
Poti spune STOP VARICELOR si VENELOR SPARTE inestetice! Cum pot preveni hairstilistii si in general angajatii saloanelor din Romania aparitia venelor sparte pe picior sau cum pot opri avansarea venelor sparte catre boala varicoasa?
Poti spune STOP VARICELOR si VENELOR SPARTE inestetice! Cum pot preveni hairstilistii si in general angajatii saloanelor din Romania aparitia venelor sparte pe picior sau cum pot opri avansarea venelor sparte catre boala varicoasa?Data Data 3348 vizualizari


Poti spune STOP VARICELOR si VENELOR SPARTE inestetice!  Cum pot preveni hairstilistii si in general angajatii saloanelor din Romania aparitia venelor sparte pe picior sau cum pot opri avansarea venelor sparte catre boala varicoasa?

Poti spune STOP VARICELOR si VENELOR SPARTE inestetice! Cum pot preveni hairstilistii si in general angajatii saloanelor din Romania aparitia venelor sparte pe picior sau cum pot opri avansarea venelor sparte catre boala varicoasa?

Poti spune STOP VARICELOR si VENELOR SPARTE inestetice!

Cum pot preveni hairstilistii si in general angajatii saloanelor din Romania aparitia venelor sparte pe picior sau cum pot opri avansarea venelor sparte catre boala varicoasa?

Raspunsul este unul simplu: purtand ciorapi medicinali pe durata programului de munca. Ciorapii elastici medicinali fac parte din tratamentul actual si modern al bolii varicoase. Ei trebuie purtati o anumita perioada de timp dupa operatia de varice (1-3 luni) sau trebuie purtati toata viata in cazul pacientilor care nu doresc sau au contraindicatii pentru tratamentul chirurgical.

Trebuie spus ca ciorapii medicinali nu vindeca varicele odata aparute; ei mentin boala in stadiul in care se afla, fara a permite sa avanseze. Mai trebuie stiut ca acestia sint de diverse marimi si diverse presiuni. Exista si producatori care au combinat fashionul cu medicina si au reusit sa aduca pentru femeile moderne si game variate de culori de ciorapi medicinali. Astfel ciorapul medicinal deja poate fi confundat cu un dres obisnuit de catre necunoscatori.

 

Ce poate favoriza aparitia varicelor

Boala varicoasa apare pe venele superficiale. Prin distructia sau disfunctia unor valve care se gasesc din loc in loc pe traiectul venelor, singele venos stagneaza, ceea ce pemite cresterea presiunii locale care va dilata vena si implicit va agrava buna functionare a valvelor, ducind in final la aparitia varicelor. Vena varicoasa este o vena in care singele stagneaza, este ca un recipient, ca un sac in care se aduna singele si care nu mai este folosit in economia organismului. Aparitia varicelor este legata si de o componenta genetica ce se manifesta la fiecare generatie. Deficitul de productie de elastina sau productia sa cu anumite defecte (elastina facind parte din peretele vascular) face ca venele sa fie mult mai elastice, sa-si mareasca volumul, sa se dilate si sa duca la aparitia varicelor.

Boala varicoasa nu este doar o boala a virstnicilor. Ea apare si la tineri, mai ales la femeile insarcinate. La acestea, in timpul sarcinii, din cauza compresiei exercitata de catre fatul situat in uter – venele din pelvis la rindul lor sunt comprimate – singele este in imposibilitatea de a se reintoarce spre cord. Iar acest lucru determina cresterea presiunii in venele membrelor inferioare. Aceasta crestere de presiune dilata venele care au deja o predispozitie la dilatatie datorita constelatiei hormonale a femeii in timpul sarcinii. De aceea, dupa sarcina, o mare parte din femei se adreseaza medicului specialist flebolog sau chirurgului vascular pentru tratamentul varicelor.

De asemenea, persoanele care stau mult timp in picioare (de exemplu, frizerii, vinzatorii) fac mai des aceasta boala.

Siteul nostru www.ciorapicompresivi.ro va poate ajuta chiar de azi sa opriti avansarea venelor sparte pe piciorul Dvs.

Exista deosebiri intre ciorapii medicinali si un ciorap obosnuit?

In timp ce un dres normal are textura fina, ciorapul medicinal este realizat din cele mai bune combinatii de microfibra in forma de fagure de miere. Acest lucru permite ca ciorapul medicinal sa nu isi piarda rolul terapeutic in cazul in care ar fi agatat spre exemplu intr-un obiect dur. In plus, firul ciorapului nu se va desira datorita formei tesaturii de fagure de miere. In plus, ciorapii medicinali sunt realizati in fabrica pe niste masinarii speciale ce respecta compresia graduala asupra circulatiei venoase.

Riscul de dezvolta eczeme este foarte redus deoarece ciorapii medicinali sunt tratati antisttaic si antimicotic, iar durabilitatea unui ciorap medicinal in timp este una ridicata. Un ciorap medicinal poate rezista chiar si 6 luni de intrebuintare.Cu toate acestea, deoarece nu ne dam seama daca compresia graduala este respectata dupa ce am purtat  cateva luni produsul, este recomandat sa schimbam produsul odata la 3 luni.

In timp ce in fiecare luna putem cheltui in jur de 50 de lei pentru 2 perechi de dresuri normale, cu acest buget putem gasi un ciorap medicinal care sa reziste 3 luni cu succes si astfel reusim sa amortizam si din cheltuieli.

Deoarece avem o politica de consiliere, siteul nostru www.ciorapicompresivi.ro pune in mod gratuit la dispozitie posibilitatea de a ne contacta la 0040724683221 si sa determinam telefonic ce masura de ciorapi medicinali si ce categorie de ciorapi medicinali v-ar fi mai de folos, in functie si de simptomele sau durerile pe care le aveti la nivelul gambelor. Bineinteles, se recomanda sa consultati un medic flebolog in mod regulat pentru probleme severe de sanatate.

De asemenea in perioada februarie martie si aprilie, beneficiati de oferte foarte convenabile daca sunteti angajatul unui salon, specificandu-ne telefonic ca ati vizualizat acest articol pe site-ul www.e-saloane.roVoteaza articolul

Nota 2.71/5 (277 voturi)
Articole »
Sursa: www.e-saloane.ro

Citit de: 3348 utilizatori

Data 24 Feb 2014 Data 3348 vizualizari

Mai multe despre

ciorapi medicinali

,

varice

,

vene sparte

,

operatii varice

,

ciorapi compresivi

,

sosete medicinale

,

dresuri

,

banda adeziva

,

benzi adezive
Comentarii Adauga comentariuCategorii articole
DERMOPIGMENTARE (7)
» DERMOPIGMENTARE

CAUTA SALON IN ORASUL TAU

Categorie:

Oras:
e-saloane.ro - Ghidul frumusetii tale