Bine ai venit e-saloane.ro
e-saloane.ro Intra in cont            e-saloane.ro Cont nou            Conecteaza-te cu facebook
Articole - Remodelare corporala | Intre masajul endermologic si masajul prin vacuum
Adauga salon gratuit pe e-saloane.ro
Autentificare
User
Parola
Am uitat parola | Creeaza cont
Prima pagina » Articole » »
Remodelare corporala | Intre masajul endermologic si masajul prin vacuum
Remodelare corporala | Intre masajul endermologic si masajul prin vacuumData Data 3499 vizualizari


Remodelare corporala | Intre masajul endermologic si masajul prin vacuum

Remodelare corporala | Intre masajul endermologic si masajul prin vacuum

Slabirea, deci implicit remodelarea este in ultima vreme o “doleanta” a multora dintre noi, fie ca vorbim de domni sau de doamne. Fiecare dintre noi isi doreste sa arate si sa se simta cat mai bine in propriul corp. Iar pentru asta ar face orice, fara sa tina seama de ce necesitati imediate are propriul organism.
 
Ba mai mult, se duc la salon avand in cap anumite terapii despre care au auzit ca sunt eficiente sau li s-a povestit ca pe anumite persoane au dat rezultate, eliminand ideea ca, poate, terapiile respective nu sunt indicate in cazul lor.
 
Astfel de situatie si aplica si in cazul a doua tipuri de masaje des intalnite in cadrul Glamour remodelare – masajul endermologic prin Dermocell si masajul prin vacuum.
 
Conform specialistilor Glamour, una dintre cele mai eficiente terapii este masajul prin vacuum, o procedura care consta intr-un masaj de tip aspiratie-suctiune, in urma caruia este imbunatatit vizibil aspectul pielii atinse de celulita.
 
Terapia cu vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru celulita de toate gradele ( de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli ), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de 'coaja de portocala'. Totodata, restabileste fermitatea pielii si reduce retentia de apa prin impulsionarea circulatiei limfatice si venoase.
 
In numai cateva sedinte consecutive, vacumul aduce la suprafata celulita dupa care o reduce, tonifiind in aceeasi masura zonele pe care se lucreaza. Astfel, se realizeaza remodelarea corporala. Insa, fiind un masaj prin vacumare este contraindicat persoanelor cu fragilitate capilara, locul acestui timp de masaj putand fi luat in cazul persoanelor cu astfel de probleme de DermoCell.
 
Masajul endermologic prin DermoCell este un alt timp de masaj aticelulitic, o terapie pentru tratarea celulitei mai putin agresiva pentru organism, in cazul acestui tip eliminand posibilitatea aparitiei de echimoze (vanatai) pe zona de lucru ca in cazul masajului prin vacuum.
 
Mergand pe acelasi principiu al vacumarii, insa mult mai soft, tratamentul cu DermoCell permite, prin accelerarea microcirculatiei locale, refacerea tesutului atrofiat si imbunatatirea tonicitatii musculaturii. Straturile de grasime sunt defibrozate si grasimile sunt mai usor de eliminat, retentia de apa si toxine sunt reduse la minimum, iar drenajul limfatic este accelerat considerabil.
 
Un astfel de masaj transcutanat este tratamentul perfect atunci cand se doresc rezultate rapide si eficiente. Actiunea masajului prin DermoCell este una ferma, eficienta si, in acelasi timp relaxanta, dizolvand si eliminand complet celulita.
 
In luna august, la Glamour centru de remodelare corporala un abonament cu astfel de masaje are un prêt incredibil.
 

6 sedinte masaj endermologic/vacuum la doar  250 ron de la 540 ron

 
Prin urmare, avand la indemana toate aceste “remedii” este momentul sa spui da frumusetii tale. Iar Glamour re modelare iti ofera luna august cele mai incitante oferte pentru ca silueta ta sa devina slim, iar portofelul de vacanta sa ramana fat.
 
Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe www.salonvictoriei.ro si sa ceri ajutorul.


Voteaza articolul

Nota 2.93/5 (391 voturi)
Articole »
Sursa: www.salonvictoriei.ro

Citit de: 3499 utilizatori

Data 20 Aug 2012 Data 3499 vizualizari

Mai multe despre
Comentarii Adauga comentariu

Alte articole din categoria
Remodelare corporala | Intre masajul endermologic si masajul prin vacuum
Cele mai bune 7 alimente impotriva celulitei
Remodelare corporala | Intre masajul endermologic si masajul prin vacuum
Curs GRATUIT de Epilare Cu Zahar - 18 Septembrie
Remodelare corporala | Intre masajul endermologic si masajul prin vacuum
Opium Salon te scapa de grasimea abdominala
Remodelare corporala | Intre masajul endermologic si masajul prin vacuum
Maderoterapia / tehnica de masaj care echivaleaza cu o ora de alergat pe banda!


Categorii articole
DERMOPIGMENTARE (8)
» DERMOPIGMENTARE

CAUTA SALON IN ORASUL TAU

Categorie:

Oras:
e-saloane.ro - Ghidul frumusetii tale